Intrigi.bg Политика Десислава Иванчева се включва в местните избори

Десислава Иванчева се включва в местните избори

119
0

Бившият кмет на столичния кв. „Младост“ Десислава Иванчева, а в момента осъдена на първа инстанция за поискан подкуп, обяви от профила си във „Фейсбук“, че ще се кандидатира за кмет на София на предстоящите местни избори, а бившата й заместничка – за кмет на район „Младост“.

Крайният срок за регистрация в ЦИК на партиите и коалициите е 11 септември.

В края на май Иванчева участва като независим кандидат в изборите за Европейски парламент и спечели 1.55% от гласовете, изпреварвайки парламентарно представени и участващи в управляващата коалиция партии като „Атака“ и НФСБ.

„Отново дойде време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата подкрепа, която е безрезервна във всичко, през което преминахме“, пише Иванчева като уточнява, че с Биляна Петрова, бивш неин заместник, са под домашен арест.

Посочва, че имат само няколко дни да съберат 2 500 подписа, за да се регистрират в ЦИК за участие в изборите на 27 октомври. Обяснява, че от днес вече са отворени два събирателни пункта за подписи – на пазара в Младост 1, до метростанцията и на метростанция „Сердика“.

Посочва, че мандатоносител ще е подкрепящата ги Християндемократическа партия.

Иванчева обявява двете с Петрова за „непослушни“, преди време обяви, че ще създаде партия с това име. От плакат във „Фейсбук“ профила й двете обявяват, че ще продължат започнатото от „Младост“ в цяла София, а в друг пост пише – скоро и във Варна.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име