Intrigi.bg Политика Десислава Атанасова хвърли вината върху съда за липсата на върховенство на закона

Десислава Атанасова хвърли вината върху съда за липсата на върховенство на закона

211
0

Справедливостта е свързано не само със законодателството, но и с работата на самата съдебна система. Въпреки, че актовете на съда не се коментират, има съдебни актове, които будят възмущение. Това не е тема на законодателния процеси и изпълнителната власт. Така депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова отговори по БНТ на критиките от Европа за липса на върховенство на закона у нас.

Ту се впусна да атакува президента: „Всички правят паралел между поведението на Румен Радев и Бойко Борисов. Постъпва се като Борисов. Президентът е върховен главнокомандващ. Няма начин пи наличие на болен висш офицер, президентът да не знае“.  

По отношение на пандемията тя допълни: „Разпространението на епидемията в страната е различно. Тук, където има ръст, трябва да се вземат различни ограничителни мерки. Местната власт трябва да си влезе във функциите. И тази сутрин отделенията са претъпкани. Да си спомним колко дисциплинирани бяхме през първите дни. Не мога да разбера протест и горене на маски.  Това за мен е недопустимо.  Така се разпространява заразата-с липса на предпазни средства“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име