Intrigi.bg Политика Десислава Атанасова: Правителство до пролетта, което не е политическо, е доста налудничава...

Десислава Атанасова: Правителство до пролетта, което не е политическо, е доста налудничава идея

349
0

Правителство до пролетта, което не е политическо, е доста налудничава идея, коментира в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на въпрос за кабинет с времеви мандат, който е от експерти, предаде БТА.

Тя посочи, че редовно правителство се избира за четиригодишен мандат, не с други срокове, визирани в някакъв проект на решение.

„На България ѝ е нужно редовно правителство,

което да взема решения и което носи отговорност“, подчерта Атанасова. По думите ѝ, предстои не само отговор на всички тежки кризи, които очевидно служебното правителство не може да управлява, престои да се гласува и изработи бюджет за следващата година.

„Това не е добре да направи служебният кабинет,

защото след това не е ясно нито как ще се харчат средствата, нито кой ще носи отговорност, нито дали българските граждани искат назначено от президента правителство да управлява страната“, категорична е Десислава Атанасова.

Тя декларира, че ГЕРБ винаги участва в избори с една-единствена цел –

повече доверие от повече български граждани, естествено и победа. Всички други, които се обявяваха за наша алтернатива, очевидно, не са такава – не са в състояние да поемат никаква отговорност, имаше вече две възможности – април и юли, добави председателят на ПГ ГЕРБ-СДС. Смятам, посочи Атанасова, че търпението на българите ще се изчерпи, те искат стабилност и сигурност, единствено ГЕРБ до момента е доказал, че може да я осигури.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име