Intrigi.bg Политика Десислава Атанасова: Нинова да не забравя, че загуби от мен и ГЕРБ...

Десислава Атанасова: Нинова да не забравя, че загуби от мен и ГЕРБ делото за „Техноимпекс“ и свързаната с нея корупция

85
0

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова се обърна към Корнелия Нинова във Фейсбук. Тя напомни на червената лидерка, че е загубила на две инстанции дело за „Техноимпекс“:

„Корнелия Нинова да говори/пише за борба с корупцията? Всички знаем, че я уволниха заради съмнения в корупция. Всички знаем, че „Техноимпекс“ е сочена, като пример за корупция, докато тя я управлява.
Корнелия Нинова да не би вече да е забравила, че загуби на две инстанции от мен и ГЕРБ онова дело за „Техноимпекс“ и свързаната с нея корупция, като начин на управление?
А тепърва ще разбираме как е управлявала икономиката, вкл. и държавните оръжейни заводи“.

По-рано днес Корнелия Нинова критикува Бойко Борисов в социалната мрежа: „Днес „чисто новият“ Борисов , все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата. Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с „Газпром“. Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока  цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и  домакинствата? Не знае и не казва. (…) Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса  на началниците,  та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта. И накрая най-важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?“. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име