Intrigi.bg Политика Десислава Атанасова: Надяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила

Десислава Атанасова: Надяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила

305
0

Надяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила в следващия парламент, заедно с нашите партньори от СДС“, каза Десислава Атанасова, цитирана от БТА.

ГЕРБ-СДС внесе в Централната избирателна комисия (ЦИК)

документи за регистрация на коалицията в двата предстоящи избора – за президент и вицепрезидент, и за Народно събрание. Документите бяха внесени от председателя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 46-oто Народно събрание Десислава Атанасова, председателя на СДС Румен Христов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

„Днес внесохме всички необходими документи,

както и всички необходими подписи. Събрали сме 27 хиляди подписа – и за двете кампании – и за изборите за Народно събрание, и за президент и вицепрезидент“, каза Атанасова пред журналисти.

„Имената не са единственото важно нещо,

защото трябва да говорим за изборния процес и защо се стигна дотук, как политическите партии, които спечелиха доверието на хората, не могат да носят отговорност, и българите ще бъдат принудени за пореден път да бъдат на избори и да избират неясно от какво. Трябва да говорим за проекциите на един политически инженер, и това е президентът Румен Радев. Защото хаосът, до който достигна цялата ни политическа система, се дължи именно на разбъркването, което той направи“, заяви Атанасова.

Източник: БГНЕС

Много е важно да се знае, че въпреки опасенията,

че мачът е свирен, публиката ясно може да различи по-добрите играчи. Мисля, че вече обществото ни се събужда и ще покаже това с автентичния си вот“, коментира тя.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име