Intrigi.bg Политика Десислава Атанасова изригна срещу протестиращите, издигнали бесилка в центъра на София

Десислава Атанасова изригна срещу протестиращите, издигнали бесилка в центъра на София

663
0

Да провесиш бесилка в европейска столица. Да провесиш „оставка“ от Шипка. Да изхвърляш килограми храна по улиците, която можеш да дариш. Да поискаш оставка на епископ. „Велики“ идеи на „велики“ революционери…. Това написа на страницата си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Коментарът ѝ е емоционална реакция на случващото се за пореден ден в сърцето на столицата.

Под поста  ѝ  заваляха редица коментари. Хората изразяват недоволството си срещу своеволията на метежниците, които са окупирали столицата повече от 45 дни.

„В първа фаза бяха „страшни“, във втора фаза станах „гнусни“, а в трета фаза ще станат „смешни“. Просто не трябва да им се пречи на развитието, а на края Борисов да измете цирка“, коментира недоволен гражданин.

„Празната тенекия, най-силно дрънчи! Няма какво да се очаква от хора нападащи възрастни, беззащитни или майки с деца като трошат лично имущество. Това е утайката на обществото!“, допълва друг.

„Значи имат храна за хвърляне, а казват, че са умрели от глад! Не са умрели от глад. Мързеливи са и не искат да работят. Искат някой да ги гледа цял живот. Те да си пият бирата с водка, както правят сега“, отбелязва гражданка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име