Intrigi.bg Политика Десислава Атанасова: Г-н Борисов мечтае за силна държава. Защо тогава за 12...

Десислава Атанасова: Г-н Борисов мечтае за силна държава. Защо тогава за 12 години бяхме на опашката на Европа по стандарт на живот?

186
0

Г-н Борисов мечтае за силна държава. Г-н Атанас Атанасов, ако някога запише една победа срещу ГЕР, тогава може да поставя някакви условия. Другото звучи самодоволно. Това каза по БТВ Десислава Атанасова. Припомняме ви, че за 12 години управление на Борисов, страната ни бе на последно място в Европа по стандарт на живот и първа по корупция.

Атанасова продължи патетично: „Борисове  ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов. Никъде няма да ходи. Той обедини хората, включително и мен.  Той носи лидерството и няма спор по този въпрос. Компромисите – когато някой поставя червени линии, имайки предвид Корнелия Нинова, за да остане овластена, продължава да твърди, че има червени линии в нейното управление.

Кирил Петков каза пред чужда медия, че всички доставки на оръжие стигат до Украйна. Имам парламентарен въпрос. 21 април г-жа Нинова ми е отговорила – за срок от януари до април какви доставки са одобрени. Издадени са 31 броя за боеприпаси и компоненти за 316 млн. евро.

Държавите за крайна употреба са изброени, включително и Полша. В друг период са издадени 26 броя индивидуални разрешения за 117 млн. евро, включително и Полша. Твърденията на Кирил Петков, че част от всичко това е с крайна дестинация Украйна, дали не притеснява г-жа Нинова?! Та се налагаше, че МС трябваше да опровергава, че Петков се е изказал неправилно“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име