Intrigi.bg Мистерии Ден за освобождаване от всичко старо и ненужно

Ден за освобождаване от всичко старо и ненужно

486
0

Луната се движи на празен ход от 15:00ч до 20:22ч. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Луната е знак Везни до 20:22ч

Време на проявление на добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи.

Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Събужда се усещането за красота. Засилва желанието да купуваме красиви неща.

Уязвими органи, поради което не се препоръчва хирургична намеса са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Луната влиза в знак Скорпион в 20:22ч.

Започва 23 лунен ден от 00:07ч на 17 януари до 01:19ч на 18 януари

Един от критичните дни и противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза.

Нови дела не започвайте, но затова пък е подходящо за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие.

Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Нужен е по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно.

За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, възможно е да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

3 слънчев ден – Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Да не се правят необмислени разходи. Избягвайте да се гневите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име