Intrigi.bg Булевард Денди скочи на Слави! Вижте какво писателят заяви за него и как...

Денди скочи на Слави! Вижте какво писателят заяви за него и как водещият му отвърна

980
0

Колоритният писател Любомир Милчев, популярен като Денди, влезе в открит конфликт с водещия Слави Трифонов.

Според Денди Слави бил „вреден“, защото се гаврел с хората открито в ефир. Двамата се скараха още през миналата година, като Денди дори изпрати жалба до СЕМ срещу Дългия. Според писателя той така и не си е взел поука. Пародийният образ на Денди-Пенди, който често се появява в актьорската вечер на предаването, е вулгарен, сексистки и дискриминативен.

Пенди е като контракция на „пендел“, „педал“, „педераст“. Пародиите продължиха със смайваща честота. Може също да се отбележи, че от пародиите на популярния ми и така изкривен образ шоуто определено  печели“, разсъждава Денди.

Той обаче е обиден най-вече защото чул на улицата да го наричат с обидни квалификации.

Няма съмнение, че истинските почитатели на това шоу бездруго не блестят с голяма култура и усет, обожават някой да бъде омаскарен, а също и да бъдат манипулирани и тъкмо така са благодатна почва за насаждане на омраза към различното, към по-сложното, към традиционналното, въобще към онова, което не се вписва в мерзкия модел на чалга клишетата“, избухна Денди пред „България Днес“.

От екипа на „Шоуто на Слави“ отказаха да коментират думите на Денди с обяснението, че не се занимават с лични мнения на зрители на предаването, какъвто в случая се явява писателят.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име