Intrigi.bg Крими Делото „Цветков“: Подсъдимият не употребявал наркотици, пиел чай

Делото „Цветков“: Подсъдимият не употребявал наркотици, пиел чай

453
0

Подсъдимият по делото „Цветков“ не употребявал наркотици и водел здравословен начин на живот, но всяка вечер използвал „чай за успокоение и паста“. Абсурдна беше категоричността на Симона Цанкова, годеница на подсъдимия, която беше в колата по време на фаталната катастрофа. В съдебната зала не стана ясно обаче какви точно са тези продукти.

Крими :: Делото "Милен Цветков": Приятелката на обвинения не видяла  катастрофата (ОБНОВЕНА) :: Monitor.bg

В продължение на два часа Симона отговаряше на въпроси на двете страни и съдебния състав. По думите ѝ тя не е видяла или усетила отклонение на автомобила, в който са били те двамата, заедно с приятеля им Георги Иванов.

Цанкова каза още, че не е усетила ускорение на скоростта, освен секунди, след като чула вик от Георги, малко преди сблъсъка.

Тя обясни, че след катастрофата само Кристиян е отишъл да помогне на журналиста, като събул едната си обувка и я сложил под главата му. Дал му вода и се опитал да му направи изкуствено дишане.

По думите на Симона Цанкова никой друг от свидетелите не се е притекъл на помощ, а само са давали наставления. Младата жена потвърди показанията си по време на разследването, че Георги Иванов е избягал от местопрестъплението, а тя е излязла от автомобила последна.

Стартът на делото за смъртта на журналиста Милен Цветков, който загина в катастрофа навръх Великден миналата година, беше даден днес.

Процесът срещу подсъдимия Кристиан Николов започна по същество, след като на разпоредително заседание през януари той изрази съжаление. Тогава Николов не отрече и авторството на престъплението.

Приятелката на Кристиан Николов даде показания: Не употребява наркотици,  всяка вечер ползва "чай за успокоение и паста"
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име