Intrigi.bg Булевард Дебора наруши мълчанието: Няма да ви се оправдавам! (Показа и детето)

Дебора наруши мълчанието: Няма да ви се оправдавам! (Показа и детето)

58
0

Няколко дни след като бе арестувана заради шофиране в нетрезво състояние, фолк певицата Дебора най-сетне се активизира в мрежата. От вторник тя бе замразила профила си в Инстаграм, а според запознати изпаднала в депресия и получила паник атаки.

„Когато другите ви разбират погрешно, не губете време да се оправдавате. Обърнете страницата и се наслаждавайте на живота, защото тези, които ви познават, никога няма да ви разберат погрешно“, гласи прясно публикуваното стори в Инстаграма на Дебора.

Певицата показа и кратко клипче с 5-годишния си син Самуил с цел да опровергае слуховете, че от Закрила на детето са й го отнели. За първи път от 3 години насам тя си позволява да публикува снимки на момченцето, което показва колко й е важно хората да знаят, че е при нея.

Припомняме: на 9 април след лека катастрофа и направен полеви тест, бе установено, че Дебора е шофирала с 2.9 промила алкохол в кръвта. Тя обаче отрече да е пила, като по думите й резултатът може да е следствие на лекарствата срещу паник атаки, които приема.

Доказано е, че след употреба на определени медикаменти може да бъде отчетен фалшиво положителен резултат, но според специалисти завишението ще е минимално. Висок резултат от близо 3 промила може да бъде отчетен само след наличието на наистина голямо количество алкохол в кръвта. Разбира се, истината ще излезе наяве след кръвните тестове…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име