Intrigi.bg Булевард Да си спомним за Пол Уокър, който днес щеше да навърши 48

Да си спомним за Пол Уокър, който днес щеше да навърши 48

625
0

Американският актьор е роден на 12 септември 1973 в Глендейл и днес щеше да навърши 48 години. Пол започва кариерата си в ранна възраст, участвайки в реклами, но добива световна слава с ролята си на Брайън О’Конър във филмовата поредица „Бързи и яростни“.

Пол Уокър загива трагично в автомобилна катастрофа на 30 ноември 2013 г. в градчето Санта Кларита, когато дъщеря му е само на 15 години. Днес ще си спомним за него не с най-добрите му роли, а с най-голямата му обич – Медоу Рейн Уокър. Приживе актьорът е прекарвал цялото си свободно време с дъщеря си и я нарича „най-добрият ми приятел“, дори има татуировка с името ѝ.

Днес Медоу е на 22 години и е красива млада дама, която, въпреки загубата на баща си, се научава отново да се радва на живота, да пътува и да се изявява като фотомодел. Момичето сподели в личния си инстаграм профил снимка с дъщерята на Вин Дизел – екранен партньор и близък приятел на Пол, с текст „С моя ангел“. Двете разчувстваха последователите си, а самият Вин Дизел отговори с колаж с Пол Уокър и 12-годишната Полин, кръстена на актьора: „Забележително е да бъдеш част от нещо, което живее на и извън екрана, от поколение на поколение…“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име