Intrigi.bg Спорт Да подпишеш договора с джойнт в уста: Завръщането на Тайсън на ринга...

Да подпишеш договора с джойнт в уста: Завръщането на Тайсън на ринга вече е сигурно

475
0

Всичко е готово! След месеци на спекулации и варианти за съперник е ясно – Майк Тайсън ще се завърне на ринга. Железния ще влезе между въжетата за първия си мач от 15 години насам, а негов съперник ще бъде един от най-великите боксьори в историята – Рой Джоунс-младши.

Тайсън тренира зверски в последните месеци и често радва феновете с видеа със страхотните си комбинации по време на тренировки. Бившият шампион в тежка категория влезе и в доста добра форма, в каквато наистина трябва да бъде, за да се изправи срещу Джоунс.

Двамата велики подписаха договора, докато разговаряха по видео чат, а Тайсън бе захапал джойнт. Двубоят ще се проведе на 12 септември, като засега информациите са, че ще бъде в Калифорния. Мачът ще бъде в осем рунда.

Договорът е бил подписан преди повече от месец и половина. „Рой ми се обади около 23:30 ч. една вечер преди месец и половина-два и ми каза, че ще се бие срещу Тайсън и ми изпрати видео, на което двамата подписват договора“, каза пред Daily Mail изпълнителният директор на Island Fights и бизнес партньор на Джоунс Дийн Туул.

Намеренията на организаторите е двубоят да бъде предаван по телевизията с pay-per-view, както и през платформата Triller, която има за партньори някои от най-големите музикални компании, сред които Sony Music, Spotify Universal Music Group и Warner Bros Records.

Triller е сред конкурентите на набиращата все повече популярност и у нас социална мрежа TikTok, като сега целта пред компанията е да се позиционира и в бизнеса за излъчване на спортни и културни събития на живо. Платформата ще заснеме и документална поредица от десет епизода за двубоя между Тайсън и Джоунс, като ще бъдат пускани по два епизода всяка седмица до датата на мача.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име