Intrigi.bg Свят Даяна успя! Ето какво направи за Хари и Уилям

Даяна успя! Ето какво направи за Хари и Уилям

253
0

Принцеса Даяна беше любимка не само на англичаните. Със своето великодушие и готовност да помогне на всеки, тя бързо се превърна в „Принцесата на народа“ и в онази кралска особа, от която светът имаше нужда.

Бракът й с принц Чарлз може да не е бил изключително щастлив, но Даяна получава от него най-големия си подарък – синовете си Уилям и Хари.

Връзката между майка и синове е толкова силна, че Даяна се опитва да направи всичко възможно, за да може момчетата да изживеят детството си по най-добрия начин.

Тя искаше да ги превърне в свое копие по душа и да им покаже, че хората имат нужда от състрадание и подкрепа, а не от лукс и власт.

Състезание

През годините наяве излизаха много снимки, на които се вижда как Даяна се забавлява със синовете си по съвсем обикновен начин – в Дисниленд, играейки с тях на гоненица или други детски игри.

Клип, направен през 1991-ва година, показва босата Даяна, която се състезава в училищно надбягване за майки.

Въпреки че е с пола, която не й позволява да покаже най-доброто от себе си, принцесата се опитва с всички сили да спечели състезанието. Според някои хора, тя всъщност става първа.

Спортни прояви

Мястото е училището „Wetherby“, а спорната проява се провежда всяка година. Във Великобритания освен децата, в подобни състезания участват и родителите.

След като е дала всичко от себе си на пистата, Даяна е забелязана с малкия Хари в края на спортния ден.

Малкият принц също е взел участие в някои от проявите в училището. На снимки се вижда, че той се състезава в „Скачане с чували“ и дори има преднина пред други момчета.

Клипът от 1991-ва година доказва, че принцеса Даяна е била готова на всичко, за да зарадва синовете си. Дори това да означава нарушаване на кралския протокол, предават от tialoto.bg.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име