Intrigi.bg Булевард Дарина Радева на ръба на анорексията! Актуални снимки

Дарина Радева на ръба на анорексията! Актуални снимки

195
0

Дарина Радева е станала плашещо слаба, тревожат се нейни близки. Дъщерята на президента буквално е кожа и кости и семейството й е притеснено, че е на ръба на анорексията. На последната й фотосесия в социалните мрежи виждаме една крехка фигура с поднормено тегло, а дрехите й стоят като на закачалка.

Заради забързаното ежедневие и постоянните репетиции в театъра, младата актриса почти не се храни. Тази тенденция е често срещана в актьорските среди и повечето театрали на нейната възраст изглеждат по този начин.

„Понякога репетираме по 10 часа на ден, хапваме на крак, ако остане време, или караме на кафета и цигари. Прибираме се капнали от умора и бързаме да се наспим, защото на други ден ни очаква същата натоварена програма“, разказват нейни колеги.

Често обаче актрисите сами се подлагали на диети, за да изглеждат добре на сцената и пред екрана. Такъв e и случаят с Дарина, която като дете била доста по-закръглена. През свободното си време тя тренира в залата, за да поддържа слабата си фигура. Така теглото й е на ръба на анорексията и близките й са притеснени, че ще си навлече сериозни здравословни проблеми.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име