Intrigi.bg Булевард Дарина Павлова се сгоди за 35-годишен

Дарина Павлова се сгоди за 35-годишен

637
1

Старата любов ръжда не хваща за Дарина Павлова, която отново е в обятията на италианския актьор Джулио Берути. Вдовицата на Илия Павлов и секссимволът на Ботуша за известно време бяха прекратили любовните си отношения, но изненадващо предложение за брак пак събрало пътищата им.

Самата Дарина се похвали, че е получила от Берути изключителен годежен пръстен, осеян с десетки диаманти. Тя публикува снимка на хванатите им ръце с текст: „Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем любовници и най-добри приятели в едно и също време“. Ювелирното бижу, което Павлова, противно на традициите, е поставила вместо на дясната – на лявата ръка, е под формата на змия, чиято глава е голям диамант. Мадам „Мулти“ решила да носи пръстена на левия безименен пръст, защото оттам започвала вена „аморис“, или вената на любовта, която се свързва директно със сърцето.

Дали и кога милионершата ще мине под венчилото, не се знае. Макар през този май да навърши 56, тя се чувствала във форма да бъде булка отново. Избраникът ѝ Джулио обаче е с цели 21 години по-млад от нея. Когато любовта им пламна преди време, Дарина не успя да се опази от жълтите медии в Италия, които непрекъснато нищеха аферата им. Именно клюките по техен адрес успели да ги разделят за известно време, но през това лято бизнес дамата довела Джулио в България и двамата били забелязани да летуват в един от хотелите на Павлова на Златни пясъци.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име