Intrigi.bg Булевард Дара и Ервин официално се сгодиха! Нейни близки разкриха за тежкия му...

Дара и Ервин официално се сгодиха! Нейни близки разкриха за тежкия му характер

572
0

Поп певицата Дара и докторът по фармакология Еврин Иванов официално се сгодиха. Изпълнителката на „Само твоя“ съобщи щастливата новина публично и призна, че годежният пръстен е бил истинска изненада за нея. Нейни близки обаче разкриха, че годежът им няма да трае дълго и очакват скоро двамата да се разделят заради несходство в характерите.

„Ервин и Дара са коренно различни. Тя е твърде свободолюбива и рано или късно неговата религия ще застане между тях. Сега са влюбени и заслепени, но скоро проблемите ще започнат да изплуват“, споделиха пред Intrigi.bg колеги на певицата и разкриха, че вече на няколко пъти са ставали неволни свидетели на сцените му на ревност по време на нейни участия.

Именно заради ревността и мюсюлманските му разбирания предишният му годеж с внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, се е провалил. „Държеше Теодора в клетка, ревнуваше я постоянно, не й позволяваше да излиза с приятелки“, разкриват запознати и допълват, че откакто е с Ервин, Дара също започнала да се отдалечава от близките си.

Към момента докторът опитвал да проявява разбиране към среднощните й участия, срещи с фенове и фриволното й поведение, но толерантността му бързо ще се изчерпа, смятат нейни колеги. Според тях предложението му за брак по време на почивката им в Тайланд е неговият начин да я заключи в клетка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име