Intrigi.bg Булевард Гърдите на Алекс Богданска… МИНАХА! Моделката по-плоска от Ивка Бейбе (СНИМКИ)

Гърдите на Алекс Богданска… МИНАХА! Моделката по-плоска от Ивка Бейбе (СНИМКИ)

109
0

Ако Алекс Богданска е имала някакъв проблем с гърдите, към днешна дата със сигурност можем да кажем, че са й минали! Буквално! Няма и следа от 600-те кубика силикон, които Алекс си бе напомпала преди няколко години.

На последните снимки по бански от Тайланд красавицата смути феновете си с пъпки на ребро вместо пищна гръд. Дори инфлуенсърката с най-малкия силиконов бюст Ивка Бейбе има по-големи гърди от тези на Алекс!

Припомняме, че още в зората на кариерата си на модел Богданска изду пазвата с 300 кубика заради професията си. „Дрехите стоят по-добре, когато имаш бюст, а аз нямах никакъв“, призна бившата на Лудия репортер. След раждането на сина им Габриел, моделката ъпгрейдна деколтето с по-големи импланти и вече беше горд собственик на 600 кубика силикон.

За разлика от хиалурона, силиконът не се разгражда от организма и няма логика да изчезва с времето. Единственото обяснение за малкия бюст на Алекс е трета пластична операция за намаляване на гърдите. Преди време Богданска бе признала, че се е замисляла за по-малки импланти, за да изглежда по-естествена и нежна. Дали в крайна сметка се е решила на тази стъпка и доколко е била успешна, сами преценете.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име