Intrigi.bg Крими Грозни обиди и неприлични жестове на делото за стрелбата по Митьо Очите

Грозни обиди и неприлични жестове на делото за стрелбата по Митьо Очите

295
0

Димитър Желязков-Митьо Очите и стрелецът му Георги Иванчев бяха глобени с по 50 лв. в съда за неприемливо поведение в съдебната зала. Това стана на последното заседание на делото “4 you“, водено срещу Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата му.

Повод за скандала стана дъщерята на Очите Станислава Желязкова, която бе свидетел на заседанието в Специализирания наказателен съд.

Тя бе разпитана за стрелбата в ресторанта “4 you” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г., когато баща й бе тежко ранен. Макар че не е пряк очевидец на събитията, прокурорът я попита какво знае за патакламата, пише бургаският сайт Flagman.bg.

Станислава Желязкова обясни, че приятелят й Велислав е бил в заведението и според него стрелецът по татко й е бил Георги Иванчев.

„Каза, че този е стрелял по баща ми”, обяви Станислава и посочи с пръст към Иванчев. В този момент подсъдимият направи подигравателна гримаса и каза нещо. Димитър Желязков, който също бе в залата, се ядоса и реагира, като му викна и го нарече „гъз”.

Митьо Очите изглежда правеше и неприлични жестове към Георги Иванчев, което накара последния да му отговори: „Ще го лапаш ти!”

Настана безредие в залата, адвокатите се „разфучаха”, а съдията Стоян Тонев трябваше да се намеси. Тонев попита подсъдимия Иванчев – дали той се е обадил първи.

„Аз се обадих, но не съм казал нищо лошо”, оправда се подсъдимият.

Митьо Очите се изсмя, а Георги Иванчев му се изрепчи: „Какво се смееш, бе!”

Съдия Стоян Тонев обяви глоба от 50 лв. за подсъдимия за прекъсване на свидетелката и за губене на процесуално време.

Адвокат Росен Петров обаче пледира към магистрата, че Митьо Очите също е имал недопустимо поведение, понеже казал „ти какво се обаждаш бе, гъз”.

Съдията се съобрази с репликата на адвоката, като санкционира и Желязков с 50 лв. за неприемливо поведение.

След това Стоян Тонев поиска от „госпожа Желязкова” да продължи показанията си.

„Госпожица Желязкова съм”, поправи го тя.

Станислава цитира приятеля си Велислав, от когото има бебе на няколко месеца.

„Според Вили те са направили засада на баща ми”, обясни дъщерята на Митьо Очите.

С баща й не разговаряли много по темата. Според нея той нямал и много спомени, но помнел, че именно Георги Иванчев е стрелял по него.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име