Intrigi.bg Спорт Гришо изненада сираци в Перник

Гришо изненада сираци в Перник

412
0

Григор Димитров направи изненадващо посещение в дом за деца с увреждания в Перник.Тенисистът посети комплекса заедно с майка си Мария, а посещението му бе неочаквано дори за персонала.

„Разбрахме в последния момент. Не може да си представите колко бяха развълнувани децата”, споделят от дома.

Най-добрият български тенисист сам пусна снимки в профила си в инстаграм и призна, че се е почувствал истински вдъхновен от емоционалната среща, пише „България днес”.

„Отдавна исках да отида в Перники да се срещна с тези страхотни деца. Но не очаквах да си тръгна толкова вдъхновен. Тяхната сила, постоянните им усмивки и смях се превърнаха в най-важното нещо за мен”, споделя Димитров.

„Това преживяване ме накара да се чувствам толкова благодарен за времето ми далеч от корта по време на сезона. С нетърпение чакам следващия път, когато ще видя отново всички мои нови приятели и невероятните хора, които са посветили живота си да помагат на другите”, написа Григор.

Откакто е в България, Гришо не се разделя с майка си. Вчера тя имаше рожден ден, а спортистът й отправи емоционално послание в мрежата.

Два дни по-рано те бяха забелязани в един от известните столични ресторанти. Въпреки че всички в заведението разпознаха Григор, никой не си позволи да прекъсне вечерята му.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име