Intrigi.bg Булевард „Господари на ефира“ оживяха в уеба

„Господари на ефира“ оживяха в уеба

622
0

Първо видео на шоуто „Господари на ефира“ в интернет вариант се появи в Youtube. Предаването вече се казва „Господари на уеба“ и в него ще се вихрят всички досегашни водещи.

Припомняме, че преди дни „Господарите“ излязоха с обръщение към зрителите си:

„Скъпи приятели, както знаете вече няколко месеца „Господари на ефира“ липсва от българския ефир. Преговорите с телевизиите за бъдещето на предаването, което през своята 16 годишна история се превърна в институция, в крайна сметка приключиха без резултат. Оказа се, че за съжаление, визиите ни за бъдещото развитие на „Господари на ефира“ се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение. Ние от „Господарите“ смятаме, че съдържанието е важно, ценностите, които защитава предаването са важни и те останаха неизменни през дългата ни история, въпреки че са неудобни както за всякакви мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, така и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си положение.

Причината за доверието и обичта на зрителите са именно тези ценности, тази философия, на които нямаме право да изменим. Продуцентите и екипът на „Господари на ефира“ обявяват своето намерение да продължат и развиват явлението, което създадохме заедно през тези 16 години, но вече в онлайн среда. Смятаме, че бъдещето е в Интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас – свобода на словото. Вече разработваме нова платформа, с много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и разбира се ударни разследвания и репортажи, която ще видите през есента, а нашите водещи започват усилени тренировки и репетиции за да се превърнат в истински „Господари на уеба“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име