Intrigi.bg Булевард Говорителката Инна Симеонова стана милионерка

Говорителката Инна Симеонова стана милионерка

348
0

Инна Симеонова е сред емблемите на БНТ, но не крие огорчението си, че националната телевизия рядко се сеща за нея и отдавна тя не чувства „Сан Стефано“ 29 като свой втори дом. За разлика от други тв дейци, режисьори и оператори, които мизерстват и тънат в бедност, говорителката е ударила джакпот в личен план и води живот на милионерска съпруга.

Тя е омъжена за бизнесмена Красимир Кръстев, от когото има две вече големи дъщери – Инес и Красина. От края на 90-те години бившата тв дикторка не работи на заплата, тъй като мъжът ѝ ѝ е подсигурил ежедневие на царица. За да не скучае, той сбъднал една от мечтите ѝ и инвестирал огромна сума пари в нейна частна конна база – скъпо удоволствие, което дори мнозина аристократи по света не могат да си позволят. Симеонова се запалила по ездата в актьорските си години, когато трябвало да взема уроци за конкретна роля. Впоследствие и двете ѝ щерки, които като малки насочвала към балета и им вещаела международни кариери, се увлекли по конете. По-малката от тях – Красина, вече е професионална състезателка и жъне успехи в цял свят, заемайки призови позиции.

Когато не се занимава с конната си база, говорителката пътешества по света като истинска милионерска съпруга. Любимата им дестинация с мъжа ѝ е Тайланд, където отсядали в един от най-луксозните хотели на острова. Въпреки че преди време преживели цунами, при което едва не загинали заради страховитите наводнения и екстремна обстановка, продължавали да се връщат на същото място. Така в светските среди даже плъзнал слухът, че всъщност Красимир бил собственик на въпросния елитен ризорт, което било силно преувеличено.

Въпреки че Инна е прехвърлила 60-те, продължава да изглежда като холивудска звезда. Тв говорителката от златната ера на БНТ отрича да си е правила каквито и да било подобрения по лицето и тялото. В последно време обаче е драстично вталена, което вероятно се дължи на строга диета. Тя е близка приятелка с естрадната звезда Нели Рангелова, която е пословична със своите спартански режими на хранене, на които дължи манекенската си фигура. Симеонова все още не е станала баба, макар и двете ѝ дъщери да са големи и реализирани дами. Красавиците са напълно отдадени на кариерите си и все още не са минали под венчилото.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име