Intrigi.bg Булевард Гери-Никол топ скандалджийка – погна Криско, Дара и Тото. Шамара пък оплю...

Гери-Никол топ скандалджийка – погна Криско, Дара и Тото. Шамара пък оплю Килата: Последната му песен е кючек!

639
0

Скандали тресат звездите на музикалната сцена у нас. Фурор предизвика съвсем пресния скандал между Гери-Никол и Тото от „Скандау“.

Причината се оказа новият клип на Гери „Шефе, шефе“. Видеото към песента напомня изключително на видео на Карди Би и Ники Минаж. „Когато си поръчваш Карди Би от Али Експрес“, написа Тото, споделяйки линк към парчето на блондинката. Тя не закъсня и му отвърна:

„Юда, нали знаеш къде си те слагам. 

Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико!“. Часове по-късно меломаните взеха страна и започнаха да се нападат помежду си. Малко по-късно Тото публикува още два статуса, като в единия намекна за финансовите възможности на бащата на Гери-Никол, който спонсорира нейните клипове. В другия се подигра с популярността на варненката, която побърза да сподели реакциите на феновете си за новото си парче и по този начин да му покаже, че коментарите му не влияят на популярността на парчето.

Преди скандала с Тото Гери-Никол имаше дрязга с колежката си Дар Йотова.

В един момент двете деляха фенска маса и успяха да настроят групите тийнейджъри едни срещу други.

Скандал, или поне слухове за такъв имаше преди година, като в основата му стояха отношенията на Криско и 100 кила. Тогава певицата реши да работи с най-големия враг на Криско – Явор Янакиев. Бързо в светските среди се заговори, че общата им песен е направена напук, с цел да демонстрират по-големия си талант и обичта на феновете.

Войната между Криско и Килата

пък бе продиктувана от желанието им за първи места в музикални класации. През годините никой от тях не успя да спечели надмощие над другия.

„Дойдох тук и изведнъж видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, отколкото песните на онези, които парадират, че правят рап. Последната песен на 100 Кила е страшен кючек. Изключително много съжалявам, че мои наследници, които съм ги учил да правят музика, заради това, че нямат контакт с мен, правят кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат песен с Цеца. Няма лошо в кючеците, да напишат, че са такива изпълнители, защото иначе излагат всички останали в бранша“, беше казал преди време Мишо Шамара – основателят на българската хип-хоп музика в България.

Преди две години рапърът Георги Енчев изгони дуетната си половинка Адриан Рачев от дуото„Румънеца и Енчев“. Заговори се, че Енчев сам е взел решение да изрита половинката си, припомня „Телеграф“.  

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име