Intrigi.bg Политика ГЕРБ се събира на национален предизборен щаб

ГЕРБ се събира на национален предизборен щаб

884
0

Националната предизборна среща свиква днес ГЕРБ в зала 3 на НДК. В срещата ще участват около 2000 души, сред които народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

По време на националната предизборна среща ще бъде представена пълната хронограма на всички събития на партията до края на 2019 година. Ще бъде представена и инициативата за провеждане на граждански диалози в цялата страна под мотото „Европа в нашия дом“.

Националният предизборен щаб на ГЕРБ вече прие и утвърди указанията за сформиране и структуриране на областни и общински предизборни щабове за предстоящите европейски и местни избори. Започват и общински събрания в цялата страна на които ще бъдат номинирани кандидати за членове на Европейския парламент от ГЕРБ, а изборът ще стане съгласно приетите от ръководния орган на партията критерии. Всички събрания за номинации трябва да приключат до 20 февруари 2019 г.

Резултат с изображение за ГЕРБ се събира на национален предизборен щаб

Сроковете са синхронизирани и с Европейската народна пария (ЕНП). Водещият кандидат на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер ще посети България на 19 май. Тогава ще бъде и централното събитие на партията от кампанията за Европейските избори. То ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в София и на него ще бъдат представени водещият кандидат на ЕНП Манфред Вебер и кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

Изборите за Европейски парламент ще бъдат в края на май.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име