Intrigi.bg Политика ГЕРБ и СДС откриват предизборната си кампания в София

ГЕРБ и СДС откриват предизборната си кампания в София

460
0

Местната коалиция ГЕРБ /СДС/ в София ще открие предизборната си кампания за местните избори в неделя.

На специално събитие кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова ще представи програмата си за следващия мандат на управление.

Събитието ще се проведе на 29 септември (неделя) от 12.00 часа пред вход А6 на НДК. На него ще присъстват кандидатите за общински съветници от ГЕРБ /СДС/, кандидатите за кметове на райони и кандидатите за кметове на кметства.

 Коалиция ГЕРБ – СДС се регистрира в ОИК за местните избори в столицата на 14 септември. Водач на листата на коалицията ГЕРБ и СДС е досегашният кмет на София Йорданка Фандъкова.

Втори в листата е проф. Иво Петров. Трети е Елен Герджиков. В листата влиза под номер четири Малина Едрева. Пети е арх. Ивайло Петков от „Група град“. Шести е Николай Стойнев, седми – д-р Антон Койчев, проф. Асен Николов от Майчин дом влиза под номер осем“.

В листата, от страна на гражданската квота влиза радиоводещият Симеон Колев, бившият зам.-министър на образованието и настоящ директор на 119 училище Диян Стаматов, адв. Георги Георгиев, преподавател в Софийския университет.

В битката за гласа на софиянци коалицията ГЕРБ и СДС излиза с нови имена за кметове няколко столични района.

В район „Оборище“ издигат кандидатурата на Петър Митев за кмет, в район „Кремиковци“ на досегашния зам.-кмет Лилия Донкова, която е издигната от инициативен комитет. В район „Красно село“ и „Витоша“ подкрепят кметовете, които са от квотата на СДС. В „Младост“ кандидатът им е Мария Илиева. Досегашните действащи кметове получават отново подкрепата на коалицията.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име