Intrigi.bg Политика В БСП – битки, скандали… В ГЕРБ представят приоритети!

В БСП – битки, скандали… В ГЕРБ представят приоритети!

190
0

„Апартаментгейт“ разтърси терасите на властта и накара премиера Бойко Борисов да изрече думите „Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме“. Скандалът доведе до оставки на водещи фигури от ГЕРБ, сред които и Цветан Цветанов и Цецка Цачева. 

Премиерът заподозря, че изнасянето на компромати ще бъде в основата на предизборната битка. Той предупреди, че не е изключено в надпреварата да се използва и етническото напрежение по места.
А вече са ясни и имената на червените конкуренти. Социолозите пък предвиждат минимална разлика между двете партии.

„На фона на всички скандали и битки в БСП, които продължават от доста дълго време, ние от ГЕРБ от своя страна представихме своите приоритети и то на изключително високо ниво. Това само по себе си показа къде се намира демокрацията и кой е готов да я защитава е Европейския парламент“, коментира в студиото на „България сутрин“ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той бе категоричен, че скандалът „Апартаментгейт“ е била една „много добре организирана акция“, която била налице от вече повече от две години насам, създавайки се напрежение и целяща насочване на прожекторите към управляващите.

„Ако има скандали в политическия живот, то те се създават именно от опозицията“, отсече Гърневски.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ заяви, че от доста време в страната ни се прави опит за „пълзящ преврат“ срещу правителството.

„Когато погледнем изпълнението на програмата на управляващите, можем да забележим, че тя е успешна. И това става най-ясно от доходите на българите. Към момента имаме два пъти по-висока минимална и средна работна заплата“, каза още гостът в студиото на „България сутрин“.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име