Intrigi.bg Крими Възлюбеният на Мегз сърцераздирателно: Срам ме е!

Възлюбеният на Мегз сърцераздирателно: Срам ме е!

1549
0

Окръжен съд – Пловдив гледа мярката за неотклонение „задържане под стража“ спрямо бизнесмена Румен Рончев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Прокуратурата днес представи нови доказателства по делото, а именно писмо от Миглена Каканашева – Мегз. „Освен за любов и още нещо се говори и за друго. Засегнат е третият обвиняем Петър Лесов, но не става дума каква е ролята на Рончев в цялата схема“, заяви по темата защитничката на Рончев Светлана Паскалева.

Защитата на задържания каза, че е отпаднала опасността от укриване и извършване на ново престъпление. В последните 28 дни е налице нова позиция от Рончев, а именно осъзнаване на стореното и поемане на отговорност. Освен това коментираното писмо от Мегз до Рончев е не само знак на любов и подкрепа, но коментира и цифри, фирми и автомобили. 

„Един влекач не стига“, се казва например вътре по отношение на бизнеса на транспортния бос. Освен това Рончев бил с разбит бизнес, както и с разбит личен живот. Заради това защитата поиска по-лека мярка – гаранция. „Уважаеми съдии, аз Румен Рончев, поемам пълна отговпеност за случилото се. Дълбоко съжалявам. Няма да се укривам, моля за по-лека мярка. Срам ме е!“, заяви самият Рончев.

Източник: Varna24.bg

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име