Intrigi.bg Куриози Във време на карантина: Влюбен се напъха в балон за първа среща...

Във време на карантина: Влюбен се напъха в балон за първа среща ВИДЕО

249
0

Любов по време на карантина? Възможно е! Поредното доказателство идва от Америка. Мъж изпрати номера си на непозната съседка с дрон, а после отиде на среща с нея като се „скри“ в балон.

Действието се развива в града на небостъргачите – Ню Йорк, предаде Нова тв. 28-годишният Джеръми Коен е фотограф по професия и има задача да направи репортаж за живота по покривите в условия на пандемия. В търсене на перфектния кадър в Бруклин, младият мъж зърва през обектива красива брюнетка, която танцува върху покрив на отсрещната улица. Запленен, той й праща телефонния си номер с дрон.

ори е изненадана от технологичния начин, по който я ухажва симпатичния непознат и бързо отговаря с SMS на кандидата за сърцето й. Следва споделена вечеря от разстояние, а след това и първата им близка среща. Джеръми се появява в огромен пластмасов балон с букет цветя и дезинфекциращ гел. А 24-годишната Тори е впечатлена от изобретателността и романтичното сърце на ухажора си.

Следва разходка при стриктно спазване на ограничителните мерки. Появява се и полицията, но не за да арестува влюбените, а да си направи селфи с тях.

Джеръми печели сърцето на Тори и милиони фенове и последователи в социалните мрежи.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име