Intrigi.bg Политика „Воля“: Каракачанов го интересуват само милиардите за изтребители

„Воля“: Каракачанов го интересуват само милиардите за изтребители

609
0

От партия „Воля“ съобщиха в официална декларация, че продължават да искат оставката на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Според тях Каракачанов нарушил законите и употребил държавна институция – Министерството на отбраната, в кампанията за евроизборите. Аргументът на „Воля“ за исканата оставка „пак е некомпетентността на министъра, който панически се опитва да закрепи Джамбазки за ЕП.“, пишат от пресцентъра на партията на Веселин Марешки.

Скрит зад „щита“ на министерството, Каракачанов обвини „Воля“, че са използвали в социалните мрежи лого на Военновъздушните сили. Двата знака нямат нищо общо, категорични са от „Воля“.

„За две години като военен министър не направи кой знае какво за армията, напротив – остави военнослужещите без необходимото окомплектоване, без да им осигури достойно заплащане или пък да върне славата на българската войска, а сега тръгнал да се жалва за логото на ВВС. Очевидно и това не познава! Интересуват го само милиардите за изтребители“, коментират още от „Воля“.

Те твърдят, че „се позовават на мнения на военните, според които, жизненият им стандарт още повече се е сринал, а откакто Каракачанов управлява армията, непрекъснато се въртели съмнителни обществени поръчки, като тази, която БТВ разкри неотдавна, за осигуряването на храната.“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име