Intrigi.bg Политика Волен Сидеров: Няма да цъфне и върже българската нация с махането на...

Волен Сидеров: Няма да цъфне и върже българската нация с махането на субсидиите

415
0

Лидерът на „Атака“ и съпредседател на коалицията „Обединени патриоти“ Волен Сидеров се обяви против държавните субсидии, но при условие, че партиите да могат да се рекламират безплатно в медиите.

„Разбира се с възможност партиите да могат да се рекламират, да могат да пропагандират своите идеи в медиите без заплащане. Хората са изгубили доверие в политическите партии, имаше наистина референдум, над 2 млн. и половина показаха, че искат партийните субсидии да бъдат по лев на глас“.

„Атака“ има виждане по този въпрос от 2012 г. още. Даже сме предлагали и внасяли в парламента предложението да се премахнат субсидиите.  Разбира се, обвързано с възможност партиите да могат да се рекламират, да могат да пропагандират своите идеи, защото политически пазар е пазар на идеи “, каза още той в интервю за предаването „Неделя 150“ по БНР.

„Няма да цъфне и върже българската нация с махането на субсидиите, няма да стане стандартът по-голям, но очевидно те дразнят, защото си давам сметка, че хората са изгубили доверие в политическите партии, тъй като животът им не се подобрява така, както искат…“.

За добри отношения с Турция се обяви лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров, лансирайки идеята България да преориентира външна си политика от евроатлантизъм към сътрудничество и с доминирани от Русия инициативи.

“Дали да бъде мост между Евразия и Западна Европа, или до стои в евроатлантическия свят до неговия разпад и да падне зад борда. Едно евразийско бъдеще, в което да гледаме своя си интерес – Черноморския и Каспийския басейн, Балканските страни, включително едно подобряване на отношенията с една Турция, която вече не е същата“.

По тези въпроси според Волен Сидеров партия „Атака“ е на противоположни позиции с ВМРО и НФСБ – другите две сили от коалицията „Обединени патриоти“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име