Intrigi.bg Булевард Войната Венета срещу Наталия Гуркова продължава! Вдовицата отказа Райкова да й взима...

Войната Венета срещу Наталия Гуркова продължава! Вдовицата отказа Райкова да й взима интервюто за „Папараци“

1052
0

Нов етап от войната между тв водещата Венета Райкова и Наталия Гуркова се разрази миналата вечер

Бившата манекенка даде интервю за предаването „Папараци”, чието лице е именно Райкова, но блондинката не задаваше въпросите към младата вдовица. Парадоксално, интервюто въобще нямаше водещ, което е новост в световната медийна практика. Гуркова говореше в нищото за бъдещите си творчески планове, също като водеща на интернет предаването „Те са”, писа „Уикенд“.

Въпросите към Наталия задаваше глас зад кадър, а тя чинно им отговаряше. Камерите така и не показаха автора на интервюто.

Венета Райкова задължително води по-важните интервюта с гостите в предаването „Папараци”, но явно този път Наталия Гуркова категорично е отказала да се види очи в очи с нея, подозират в медийните среди. Двете видни дами имат стара вражда, която датира от времето, когато Райкова водеше насъществуващо вече предаване „Горещо” по Нова телевизия, спомнят си светски хроникьори. 

Скандалът избухна през 2004 г., когато Гуркова обяви, че ще съди Венета Райкова за нанесени морални щети от тогавашното й предаване „Горещо“. Бившата „Мис България“ била бясна заради излъчения репортаж от село Ябланица, което Райкова представи като родното село на Наталия. В интервю пред камерата жена на годините на красавицата сензационно разказа как са учили с Гуркова до VII клас, а след уроците ходели заедно „да пластят сено“. Камерата показа и как в хоремага виси плакат на Наталия Гуркова с даден от нея автограф на съселяните си. 

Хубавицата обаче твърди, че е родена в София и там е завършила средно образование, а показаната „родна къща“ е на починалите й баба и дядо. Тя не отрича, че е ходила там през ваканциите, но се кълне, че не е учила никога в селското училище. Според нея Райкова е била подкокоросана да направи този материал от Жени Калканджиева, с която към този момент водят битка кой е най-видна хубавица и миска на републиката. Въпреки заканите обаче, до съдебно дело срещу Венета така и не се стигна.

Явно Гуркова не може да прости обидата от предаването, въпреки че от излъчването му са минали цели 15 години. „Уикенд” научи, че нейно изрично условие, за да даде интервю, е било да бъде записана от репортер, но не и от Венета Райкова. Екипът се е съобразил с изискването й, за да си гарантира висок рейтинг.

Същевременно миската замина за Истанбул, където продължава да записва интервюта за предаването си „Те са!”. Тя се дегизира като мома от картитните на Владимир Диитров-Майстора за разговора си с Елена Кутева, дъщеря на основателя на славния ансамбъл Филип Кутев.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име