Intrigi.bg Крими Военен пребил жена си преди да я гръмне

Военен пребил жена си преди да я гръмне

85
0

Военнослужещият С. П., който застреля жена си и се гръмна в Стара Загора, имал обтегнати отношения с половинката си през последните месеци.

На 11 август между двамата избухнал скандал с физическа разправа, при която мъжът си ударил главата и постъпил в болница. След два дни го изписали и той направо отишъл на работното място на съпругата си, която била медицинска сестра. Между двамата отново избухнал лют скандал, военният отново посегнал на половинката си.

След като В. П. не отишла на работа на 15 август, колежка се обадила на майка є и бил подаден сигнал в полицията. На 16 август униформени отишли до семейното жилище. След като никой не отворил, те разбили ключалката. В коридора се натъкнали на ужасяваща гледка – труп на мъж с огнестрелна рана в главата. До него лежал и пистолетът му, който е законно притежаван. Изстреляни са били 3 куршума, единият – във въздуха. В стаята лежало тялото на съпругата му. 

Двамата са женени от 2010 г., имат 9-годишна дъщеря, която не е била вкъщи по време на трагедията. Полицията работи по всички версии – от ревност, до финансови проблеми.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име