Intrigi.bg интриги Внушава ми се, че ако мина „на другия бряг“, ще съм достоен...

Внушава ми се, че ако мина „на другия бряг“, ще съм достоен за зам.-председател на парламента

684
0

Внушава ми се, че ако мина „на другия бряг“, ще съм достоен за зам.-председател на парламента. Това каза в студиото на Нова телевизия зам.-председателят на парламента Веселин Марешки, като имаше предвид да промени своята сексуална ориентация. На въпрос от кого са му правени тези внушения, той отговори: „От хора от БСП“.

„Някои растат кариерно само заради това“, заяви Марешки. Лидерът на „Воля“ заяви също, че депутатът от БСП Антон Кутев му отправял заплахи, но той така и не разбрал какви били те.

В интервюто си Веселин Марешки заяви също, че единственият български политик, който се бори с корупцията. На въпрос на водещия Виктор Николаев дали и той като Цвета Караянчева е „политически мъченик“, Марешки отговори: „Е, не се ли усеща?“

Марешки се нарече човек без права. „Аз нямам право да говоря, нямам право да дишам“, коментира той по повод осъждането му на 4 години затвор от Варненския апелативен съд. „Сега се говори, че съдът е на Демократична България“, каза зам.-председателят на Народното събрание.

„Имам си съдебно свидетелство, където пише че съм неосъждан“, подчерта Марешки.

В заключение на разговора той заяви, че докато вчера БСП изхарчили от бюджета на парламента 100 000 лева заради дебата за оставката на Цвета Караянчева, клиентите в неговите бензиностанции и аптеки са спестили същата сума. „Само за тези три часа!“, подчерта лидерът на „Воля“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име