Intrigi.bg Крими „Влюбена рейнджърка“ от САЩ скубе пари от пловдивчанин

„Влюбена рейнджърка“ от САЩ скубе пари от пловдивчанин

512
0

Измамниците в интернет пространството стават все по-изобретателни и находчиви, за да изпълнят целта си – бързи пари. При поредната куриозна измамна схема хакер влиза в кожата на красива мадама от американската армия, която е изморена да се грижи за сигурността на страната и иска да започне нормален живот. Свързва се с някой самотник и романът започва. 

Обект на подобна атака е станал 30-годишен пловдивчанин, който сподели историята пред „Марица“. 

Кореспонденцията започнала преди около 3 месеца. Необвързаният мъж отворил електронната си поща и видял нетипично писмо. Отворил го и го прочел от първата до последната буква. 

Нова измама!

Текстът бил изключително дълъг. Измамникът отсреща се е постарал да създаде история и да я подплати с всевъзможни измишльотини за достоверност. 

В писмото „военната“ от армията на САЩ твърди, че се казва Сюзън Санчес, на 34 години, необвързана, от Хюстън, щата Тексас.  

Споделя, че се е присъединила към американската армия след атентатите на 11 септември 2001-а, защото тогава са загинали трима нейни близки. Решила да се посвети на борбата срещу тероризма. Участвала е в спецоперация в Либия, след което била прехвърлена в Сирия, за да подпомогне борбата срещу Ислямска държава. 

„Дълго време живях със съдбата на войник, сега искам нормален живот, приятели и някой, с когото да се обичаме завинаги. Искам да се наслаждавам на свободата, за която съм се борила и не искам да живея в страх. 

Свързах се с теб, защото те харесах адски много, дори и само по снимки. Чувствам, че си моята сродна душа и че можем да сме заедно, да се обичаме, да създадем семейство, като нормалните хора“, се казва в писмото на хакера, представящ се за ухажорка. 

Нова измама!

Жената споделя също, че докато е била на мисия, тя и екипът ѝ са открили значителна сума пари, с която с бъдещия ѝ мъж ще могат да живеят като в приказките. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име