Intrigi.bg интриги Владимир Путин си носи чаша за официалната вечеря на срещата на върха...

Владимир Путин си носи чаша за официалната вечеря на срещата на върха на Г-20

454
0

Руският президент Владимир Путин донесе и пиеше от своя собствена чаша по време на официална вечеря на срещата на върха на Г-20 в Япония. Това предизвика шеги в социалните медии и спекулации, че дългогодишният лидер страда от параноя.

Путин пие от бяла термос чаша, докато други лидери пият от обикновените чаши за вино, предоставени от домакините.

„Това е така, защото той постоянно пие чай от този термос“, обясни говорителят на Путин Дмитрий Песков пред агенция РИА Новости.

Руският президент се чукна с чашата на американския президент Доналд Тръмп точно с въпросната чаша. В тази на Тръмп е имало тъмна течност, изглеждаща като кока кола в чаша за вино.

Това, че Путин пие от собствена чаша на международното събитие, предизвика онлайн спекулации, че 66-годишният лидер не вярва на никого.

„Ако сте видели това, което съм видял аз, ще донесете и вие собствената си чаша“, пародира в акауната си в Туитър руският лидер.

Чашата наподобява тази, от която Путин пие по време на годишните си пресконференции – с двуглав орел, национален символ на Русия.

Путин проведе няколко срещи на четири очи в кулоарите на двудневната среща на върха в Осака, която започна днес. Той разговаря с Доналд Тръмп, с премиера на Великобритания Тереза Мей,

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име