Intrigi.bg Политика Виолета Сечкова с писмо до жената на Хр. Иванов: Днес съм аз....

Виолета Сечкова с писмо до жената на Хр. Иванов: Днес съм аз. Утре може да сте Вие

231
0

До всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“ Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща. На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес.

Така започва отворено писмо, публикувано в личния профил на Виолета Сечкова. То идва дни, след като бившият правосъден министър публикува статус, в който намекна, че Сечкова е лицето, което стои зад псевдонима „Мата Хари“ – жената, спомената от Борисов. Това стана, след като Сечкова бе назначена за почетен консул на Република Корея в Пловдив с решение на правителството.

Ето и цялото писмо:

Отворено писмо


От една възмутена жена, майка и съпруга


До


Всички български майки и съпруги


и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“


Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.
На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец – чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.


Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:


1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.


2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?


3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?


4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?


Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.


Днес съм аз. Утре може да сте Вие – може да е всяка майка и жена.
С уважение:
Виолета Сечкова

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име