Intrigi.bg Булевард Виктор Калев се продаде на Слави

Виктор Калев се продаде на Слави

367
0

Виктор Калев пак е част от екипа на Слави Трифонов. След като двамата се разделиха със серия от скандали преди 4 години, комикът отново се продал за пари на бившия си шеф.
Финансови затруднения и липса на ангажименти принудили актьора от Златоград да започне да се изявява по кабеларката на Дългия. Макар в периода, в който Калев беше артист на свободна практика, Трифонов да го унижаваше системно с майтапи и неколегиално отношение, Виктор преглътнал горчилката и решил да остави обидата в миналото. Срещу примамлива заплата бил готов отново да понася стоически ругатните на началника си, само и само да има работа на договор.

В годините, които комикът изкара, самопродуцирайки се, той създаде моноспектакъл, посветен на живота му. Първоначално към постановката имаше интерес, но с времето представленията престанаха да бъдат посещавани. От големите ни театрални режисьори Калев така и не получи нито една покана за роля, каквато всъщност била голямата му мечта. Самият Трифонов пък изобщо не благоволи да покани някогашната звезда на „Шоуто на Слави“ да промотира спектакъла си в неговото предаване, а даваше трибуна за реклама на десетки рапъри и чалга звезди.
Сега Калев извадил от натфалина реквизита за до болка изтърканите обрани на Ранърса, Деса Поетеса и Гугутка Заспалова и пак се правил на клоун във вечерта на актьорите по телевизийката на учиндолеца. Според запознати Калев прибирал месечна заплата от 5000 лева. Повече от него вземал само Краси Радков.

Тъй като обаче интересът от страна на рекламодателите към кабеларката на Слави е нулев и той се принуди да проси за спонсорство дори във фейсбук, едва ли ще успее още дълго да плаща надниците на екипа си. Според някои тъй наречената му телевизия стремглаво вървяла към фалит.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име