Intrigi.bg Булевард Виктория Петрова прости предателство на Лиляна Боянова

Виктория Петрова прости предателство на Лиляна Боянова

1481
0

Епичната война между Виктория Петрова и Лиляна Боянова е приключила, разкриват хора от нюзрума на Би Ти Ви. Двете заклети врагини заровили томахавките и вече си говорели приятелски.
Първата стъпка към сдобряването им не направила гузната Лиляна, а потърпевшата от предателството ѝ Виктория, която години наред беснееше, че ѝ се налага да дели едно работно място с жената, помрачила първия ѝ брак.

Обществена тайна е, че ябълката на раздора за двете новинарки се явяваше операторът Добромир, с когото Петрова имаше брак, за чието разтурване спомогнала и интимната му афера с Боянова. Цели 4 години настоящата половинка на спортния министър Красен Кралев едва преглъщала факта, че трябва да се разминава по коридорите и да дели една гримьорна с Боянова. През цялото това време обстановката в нюзрума била обтегната и никой от колегите им не посмял да се намеси във враждата на двете дами, а само гледали сеир. Виктория обаче в крайна сметка постъпила по-мъдро в ситуацията, като се разбрала на четири очи с Лиляна и ѝ споделила, че е безсмислено да напрягат допълнително работния процес. За нея враждата оставала в миналото и случилото се вече не я разстройвало по никакъв начин.

Наскоро Лиляна не пропусна да се похвали, че двете с колежката ѝ към момента са в перфектни отношения, като ѝ направи щедри комплименти, описвайки я като невероятен професионалист, от когото вече често търсела съвети и за работата, и за личния живот. Припомняме, че Боянова е водеща на новините по Би Ти Ви от април месец 2014 г. Предложението за работа ѝ било направено лично от Венелин Петков в качеството му на шеф на новинарските емисии. Красавицата имала на разположение 20 дни да се подготви за новата си длъжност. През това време тя и екранният ѝ партньор Иван Георгиев репетирали всеки ден, за да свикнат с новите си позиции в телевизията. Лиляна Боянова и колегата ѝ заеха местата на Гена Трайкова и Венелин Петков, които бяха повишени в шефове.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име