Intrigi.bg Крими Вижте СНИМКИ и ВИДЕО от акцията на СДВР и ИА „Автомобилна администрация“...

Вижте СНИМКИ и ВИДЕО от акцията на СДВР и ИА „Автомобилна администрация“ в София

132
0

Полицейската операция по различни направления – незаконната миграция, неправомерен таксиметров превоз и разпространението и притежание на наркотични вещества е проведена през вечерните часове на вчерашния ден, съобщават от вътрешното министерство.

Действията са осъществени от служители на СДВР с участието на представители на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“. В рамките на акцията са проверени 11 мъже, опитали да избягат от полицейския контрол. Установено е, че те са граждани на Афганистан със статут за временно пребиваване у нас.

Млад мъж е задържан в полицейско управление, след като при обиск от него са иззети наркотични вещества. Други трима, без документи, са отведени в полицията за установяване на самоличността им. Представители на ИААА са съставили два акта на таксиметров шофьор, при проверката станало ясно, че той не представил необходимите документи за осъществяване на таксиметрова и дейност.

Акт за административно нарушение е съставен и на водач, шофирал с английска шофьорска книжка с изтекъл срок. Документът му е иззет, следва и дерегистрация на управляваното от него превозно  средство. Проверен е и хостел на територията на столицата, където не са открити сериозни нарушения.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име