Intrigi.bg интриги Вижте пиянските изцепки на родните звезди

Вижте пиянските изцепки на родните звезди

742
0

Привързаността към чашката не прощава и на най-добрите. А някои от родните изпълнители завинаги са се увековечили в светските хроники с култови гафове.

Звездите ни обичат да си пийват, дори и когато е по-добре да не го правят. Режисьори не си плащат сметките в заведения, певици и силиконки се карат с полицаи, а някои се изложиха пред цяла България.

Преди около година певицата от „Пирин фолк” Емилия Пашкушева се наложи да изтрезнява в арестантската клетка на РУП в Сандански. Певицата била спряна за проверка, но когато униформените й поднесли дрегер за алкохол, хубавицата отказала да направи теста.

Вдигнала скандал и й се наложило да прекара следващите 24 часа в изтрезвителното, както била в официалната си рокля от галавечерта.

Мис Силикон Виктория Петрова също бе спряна за проверка след подобен гаф, пише „Телеграф”. Дамата първоначално отказала да се подложи на дрегера за алкохол, но накрая се принудила да отстъпи.


Устройството отчело над 0,8 промила. В крайна сметка силиконката се разминала само с глоба и с отнета книжка за срок от половин година.
Певицата Кали обаче има една от най-запомнящите се издънки. Изпълнителката бе запечатана да пее легнала, а клипчето, как се търкаля по пода направо взриви социалните мрежи.

Фенове на певицата по-късно се опитаха да я защитят, като твърдяха, че не е била нетрезва, а просто е забавлявала гостите в клуба, но клатушкащата й походка, определено намекваше за друго.

Подобен срам бра и фолк певицата Магда. По време на спектакъл през 2014 година, когато беше водеща, тя бе заклеймена от фенове и изпълнители, че е била дрогирана.
Магда опроверга всички злобни слухове, като сподели, че е била толкова притеснена, че на сцената не е можела да си стои на краката.


„Нито съм била пияна, нито дрогирана. Бях много притеснена, защото никога не съм била водеща”, споделя още изпълнителката.

С най-голям гаф обаче се открои фолкаджийката Дебора. Тя влезе видимо нетрезва във „ВИП Брадър” и почти не изтрезня докато не я изгониха от формата.


Изпълнителката се заяждаше с Големия брат, опита се да преспи с Динко и с Dee, а също така се опита да се сбие с Луна. Двете почти стигнаха до бой, след като си размениха остри реплики.


Любопитна е и историята на режисьора Бойко Богданов. Той се появил пиян на юбилея на спектакъла „Ревизор” в театър „София”, а после отсвирил сметката за изпитите ракии.
В крайна сметка се появи открито писмо до него, в което от Клуба на артистите му опростиха всички провинения, но с условие.


„Създадохме този клуб за театрали и приятели, съмишленици, такива като вас. А вие явно вече не се причислявате. Или не заслужавате”, написаха те.


Накрая обаче ще добавим и фолк певицата Камелия. Изпълнителката има паметни изцепки, първата, от които е неприкритият й бюст.


В миналото звездата редовно се черпеше с питиета, в резултат на което в мрежата се появяваха десетки палави нейни снимки. А и Камелия винаги успява умело да отреагира в подобни ситуации и не се влияе от гнева на меломаните

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име