Intrigi.bg Булевард Вижте какво се случва с Божо от Hell’s Kitchen

Вижте какво се случва с Божо от Hell’s Kitchen

1367
0

Трима от най-известните участници от първия сезон на кулинарната надпревара Hell’s Kitchen развиват ресторантьорски бизнес в столицата, това са — най-младият участник в шоуто Божидар Делчев — Божо, победителят Дани Спартак и сребърният медалист Филип Спасов, пише в. „Телеграф“.

Преди броени дни Божо, както мнозина познават емоционалния столичанин, се похвали с новооткрит уличен бар.

В личния си профил в социалната мрежа той сподели официалната Facebook страница на заведението, а приятелите му побързаха да харесат и споделят допълнителна информация.

Майсторът на топлата кухня рядко говори за любовния си живот, но винаги споменава, че жената до него го вдъхновява и това е една от причините да реализира всичките си цели в кулинарната сфера.

Филип Спасов разочарова голям процент от зрителите с отпадането си на финал. Второто място се оказа стимулиращо за талантливия готвач, който обърна гръб на семейния ресторант за френска кухня във Варна и отвори хлебопекарна в столицата. Макар силната страна на Филип да са десертите, ток е категоричен, че се справя не по-малко добре с тестените изделия. Повечето асортименти ще са по рецепта на Спасов.

Големият победител от първия сезон на Hell’s Kitchen Дани Спартак сподели за идеята да отвори свой ресторант.

„Захванал съм се с един семеен проект. В началото на пролетта с жена ми ще отворим ресторант в центъра на София. Спестявам, паричната награда от Hell’s Kitchen продължава да стои в банката. Тези пари са заделени за образованието на Никола — синът му. Ще представлява малък семеен ресторант. Ще работя със Светла. Форматът ни сближи, в момента също готвим заедно. Искам да работя с нея, един вид тя да ми е дясната ръка. Знам, че мога да разчитам на помощта ѝ. Сработваме се, тя е от малкото хора, с които не прекъснах контакт след края на шоуто“, споделя Дани.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име