Intrigi.bg Булевард Вижте Виктория от „Ергенът“ преди лоените джуки! (ФОТО САМО ТУК)

Вижте Виктория от „Ергенът“ преди лоените джуки! (ФОТО САМО ТУК)

222
0

Как е изглеждала Виктория Асенова от „Ергенът 3“, преди да си напомпа джуките? Това е най-често задаваният въпрос от зрители в социалните мрежи, а нейни по-стари снимки са издирвани под дърво и камък.

Цър-пър, както я наричат „колежките й“ в предаването, предвидливо е изтрила всеки спомен от натуралния си вид. Единствено Intrigi.bg разполага със снимка на силиконката, преди да се подложи на безумните пластики.

Фотото е отпреди 3 години и бе изпратено до сайта ни от анонимен източник. Устните на Вики са доста тънки, но затова пък усмивката й е естествена и нежна.

Със сигурност преди силикона Вики е изглеждала много по-добре, макар самата тя да изпитва срам от „ретро“ визията си. За сметка на това пък сега се харесва много повече и приема обидите и нападките в мрежата с чувство за хумор. Ергенката дори направи собствен бизнес от хейта срещу нея – тя продава тениски с лика си и надпис „Цър-пър“, които се оказаха доста оборотни. Цената им е 20 лева.

Колкото до кривите зъби, заради които поема също много критики, Вики разкри, че вече търси добър зъболекар и ще коригира проблема.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име