Intrigi.bg Булевард Веселин Маринов: С Цветан Цветанов няма какво да ни раздели

Веселин Маринов: С Цветан Цветанов няма какво да ни раздели

232
0

„Спортът ни събра с Цветан Цветанов и до ден днешен няма кое да ни раздели”, заяви в тв ефира певецът Веселин Маринов, който коментира отношенията си с бившия зам.-председател на ГЕРБ.  „Той премина през един труден период от своя живот, който аз приемам като един огромен опит. Насъбрал огромно количество любов от толкова много хора със своята честност и борба към справедливост. Спортът, който ни събра, беше кросът. Всяка сутрин тичаме. И той тича, и аз тичам и така се засякохме в парка. „Здрасти-Здрасти”. 

Но самото ни запознанство беше още когато той беше заместник-кмет в София и един мой проблем в зала 1, който трябваше да реши неговият ресор, ни запозна и оттогава вече почти 20 години. Най-важното е, че аз знам какъв човек е той и когато човек е наясно с това, изпитва само гордост, че имаш в онази категория на смело казаните хора в живота ти, че са твои приятели, а те са 3-4-5, че са такива и че можеш да разчиташ на тях, особено когато ти е трудно. Дори когато ти е хубаво, да има на кого да се обадиш и наистина да посрещне радостта от твоите успехи, така както може само един истински приятел”.

Певецът за пръв път коментира и думите на премиера Борисов, че не иска вече Веселин Маринов да пее на предизборните прояви на ГЕРБ. „Не мога да кажа, че съм бил много радостен. Естествено, че съм много огорчен, защото с тези думи той някак си подцени и омаловажи онова, което аз съм направил с музиката и със себераздаването си за политическата партия, която той представлява. А аз не съм дал малко. И смятам, че не беше правилно. Но в края на краищата всеки има право да каже това, което мисли. И мога само да кажа, че онова, което каза той, не е онова, което аз мисля. Но за сметка на това, това е неговото мнение и е хубаво, че го знаем поне. (…)

Има няколко неща, които няма как да ги купиш. Това са приятелите, любовта и здравето. Те са онези непреходните. Аз знам какво мога. Знам колко хора обичат това, което правя. Затова продължавам напред. С лека горчивина, която вече отшумява като всичко, което наистина времето лекува в живота”.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име