Intrigi.bg Актуално Веселин Маринов става зам.-шеф в новата партия на Цветанов

Веселин Маринов става зам.-шеф в новата партия на Цветанов

274
0

Любимият певец на разжалвания от всички постове в ГЕРБ и държавата Цветан Цветанов – Веселин Маринов, ще поеме зам.-председателския пост в партията, която бившият втори в политическата сила на Бойко Борисов гради в момента.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от обкръжението на Цветанов.

Със сходна длъжност ще се обзаведе и бившата зам.-министърка на спорта Ваня Колева, която се прости с поста си покрай далаверата с евтино закупени апартаменти в луксозната кооперация на „Артекс“, където и Цветанов се сдоби с хиперлуксозно жилище със собствен асансьор. 

Цветанов е кум на Ваня Колева и тяхната близост продължи и след разжалването им на семейна основа. Нейният мъж също ще стане част от ръководството на Цветановата партия.

Близката дружба между политик и певец датира още от времето, когато Цветанов измъкна Веско Маринов от прегръдката на БСП. Признателността си към тогавашния втори в ГЕРБ певецът беляза с незабравимия хит „Нашата полиция ни пази“ от времето, когато Цветанов бе вътрешен министър, а в него участваше мъжки балет с полицейски униформи.

Когато облаците над главата на Цветанов се сгъстиха покрай „Апартаментгейт“, Бойко Борисов в прав текст заяви, че му е омръзнало по време на кампании да му пее Веско Маринов, а певецът потъна в дълбока обида.

За сметка на това Цветанов, който вече бе отстранен и от поста на шеф на изборния щаб на ГЕРБ, го покани като флагман на концерта, който закриваше кампанията за кмет на протежето на бившия втори в ГЕРБ в Тетевен Магдалена Бояджиева. А дамгосаният бард не пропусна да клъвне Борисов с думите: „Знаете, аз сега малко съм забранен от Бате Бойко. Може би, защото малко съм дал на ГЕРБ“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име