Intrigi.bg Политика Веселин Марешки: Всеки, който се е докосвал до властта, има своята вина...

Веселин Марешки: Всеки, който се е докосвал до властта, има своята вина за корупцията у нас

316
0

Президентът Радев и неговото служебно правителство направиха предишните парламентарни избори. Излиза, че президентът Радев е най-големия крепител на това мнозинство. Излиза, че той също е бил в някаква далавера и само защото са осветили неговите служители, той се обърнал срещу правителството. Това каза председателят на „Воля“ Веселин Марешки в „Беновска пита“ по Канал 3. 

Той вярва, че „Воля“ ще има добра подкрепа на парламентарните избори и ще бъде част от следващия парламент. „Ако нямах воля нямаше да търся изява в политиката. Това един от малкото парламенти, който си изкарва мандата“, каза още Марешки. 

По отношение на присъдата му на втора инстанция Марешки каза, че е потърпевш, както са потърпевши от бандитите много други българи. „Човек се е настанил в мой имот. Ще направя всичко, за да изчистя името си и правдата ще възтържествува“, сигурен е той. Веселин Марешки допълни, че яма да се оттегли от парламента, защото не е осъден. Той каза, че води битка с корупцията и картелите и си е създал могъщи икономически врагове. Председателят на „Воля“ заключи, че е последователен в тази битка. 

От друга страна той изтъкна, че присъдата на втора инстанция е разбила на пух и прах историята с концесиите на плажа Кабакум. 


„Спазвам всички закони и не считам, че трябва да се срамувам от това, че съм богат, защото помагам на хората. Аз не съм си изкарал парите с корупция и на гърба на народа, както други политици. Помагам постоянно за оцеляването на българите“, каза още Веселин Марешки.

Всеки, който се е докосвал до властта, има своята вина за корупцията у нас. Главният прокурор е доста ефективен в борбата с корупцията и престъпността, смята Марешки.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име