Intrigi.bg Спорт Венци Стефанов: ЦСКА плаче от глобалното затопляне, Гриша Ганчев трябва да се...

Венци Стефанов: ЦСКА плаче от глобалното затопляне, Гриша Ганчев трябва да се оправдава, че не е шампион

1012
0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред БНТ положението в Славия и ситуацията в българския футбол. Босът на „белите“ не подмина и желанието на България да приеме световното първенство през 2030 година. Стефанов заяви, че ЦСКА-София ще се оплаква от всичко, тъй като Гриша Ганчев трябва да се оправдава, тъй като не може да стане шампион.

„За Галин Иванов има 2-3 много сериозни оферти. Остава той да прецени коя ще избере. Условията, които му се предлагат са сериозни. Ние сме се разбрали с него. Той е дошъл без пари, ако аз го продам, Славия ще вземе трансферна сума, иначе ще напусне като свободен агент“, заяви Стефанов пред БНТ.

Президентът на Славия разкри, че вратарят Антонис Стергиакис ще остане в отбора, а каращият проби защитник Давид Муньос ще подпише договор и с неговото привличане селекцията приключва.

„Първенството ни е ясно. Знае се кой ще е шампион и кой ще е втори. През този сезон съдиите свирят по-добре. Не само в това първенство, но и в предишното донякъде“, категоричен е босът на „белите“.

„ЦСКА докато не стане първи все ще се оплаква. Ще реве от международното положение, от климатичните изменения, от глобалното затопляне, от всичко ще реве. Това е! Гриша Ганчев трябва да намери с какво да оправдае това, че не е шампион“, допълни Стефанов.

„Новият силен човек, който ще бъде в Левски. Той има опит, знае как да действа в такива ситуации. Убеден съм, че ще вкара ред в отбора.“

„Познавам Васил Божков от много години. На него никога не му се е занимавало особено с футбол. Може би сега ситуацията е такава, че трябва да се включи в спасението на Левски“, анализира президентът на Славия.

„Премиерът разчита, че ФИФА и УЕФА ще помогнат за изграждането на поне 2-3 сериозни стадиона. Примерно в София, Пловдив и Варна. Имаме шанс да вземем домакинството. Видяхме, че Украйна и Полша приеха европейско първенство. Ние с какво сме по-малки от тях. Стига да сме задружни, но ние винаги сме били орел, рак и щука. Дано този път се случи нещо добро“, завърши Венцеслав Стефанов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име