Intrigi.bg Спорт Венци Стефанов: Това момче, дето го пишат министър, показва пристрастие към един...

Венци Стефанов: Това момче, дето го пишат министър, показва пристрастие към един клуб

226
0

Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов критикува новия спортен министър Радостин Василев. Босът на „белите“ смята, че той помага само на ЦСКА, особено след като е бил „адвокат на ЦСКА“.

„Това момче, дето го пишат министър, още от първия си ден показва пристрастието към един клуб. ЦСКА не е единственият клуб, който има желание да си построи стадион. Бил е адвокат на ЦСКА, да си остане адвокат на ЦСКА. Той не е министър, след като помага на един клуб – ЦСКА. И как той ще помогне на всички клубове? Изразил готовност… Нашите отношения са лични от времето му на адвокат от едно време. Какъв министър е той? Министри са идвали и са си заминавали, „Славия“ е била „Славия“ и ще си остане „Славия“ и с този министър, и без този министър“, сподели Венци Стефанов, цитиран от БНТ.

Босът на „белите“ настоява, че спортният министър трябва да бъде на всички, а не само на „армейците“. „Как ще ми помогне той? С какво ще ми помогне? Министърът да си гледа министерството“, допълни Стефанов.

„Хората, които сме в „Славия“, няма от какво да се притесняваме, защото си правим сметката. Има една стара поговорка – каквото посееш, това ще пожънеш, така че… Състоянието на българския футбол е такова, каквото е“, коментира още президентът на „Славия“.

Старши треньорът на клуба Златомир Загорчич обяви, че основната му задача сега е да подготви добре отбора.

„По принцип аз имам високи очаквания към всички футболисти. Ще гледаме да ротираме играчите си. Надяваме се да се подготвим добре на лагера в Турция, да няма контузии и да стартираме първенството по най-добрия начин. Сега в момента нямаме нужда от нови попълнения. Евентуално, ако някой отиде в чужбина, ще разговарям с президента. Единственото, което си мисля сега, е начинът, по който ще се подготвим в Турция и за първия мач с ЦСКА. Ще играем във всеки мач за победа и ще видим докъде ще стигнем“, сподели Загорчич.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име