Intrigi.bg интриги Вежди Рашидов: Омърсен съм от Слави

Вежди Рашидов: Омърсен съм от Слави

365
0

Бившият културен министър Вежди Рашидов скочи срещу Слави Трифонов с обвинения, че уронва имиджа му и образа му на обществена личност. Скулпторът заяви, че е дълбоко обиден, че шоуменът така се гаври с него в предаването си, .

Въпреки че самият той е гостувал на Дългия през 2001 година, отношенията между Слави и Вежди се развалиха през годините.

От този човек започна да лъха една злоба през годините.Не ми е приятно да го гледам, шоуто му не ми е смешно и не дава духовна храна на зрителя”, споделя още той.

„Започна да ме имитира чрез актьорите си в предаването, аз съм омърсен. Никой няма право да използва моя образ, освен мен и семейството ми”, възмущава се още, общественикът, който в момента е и председател на парламентарната Комисия по културата и медиите.

„Аз съм очернен в предаването, а той печели пари. В Марсилия за такива имитатори има присъда за близо 50 милиона евро”, възмущава се още бившият министър.

Според него предаването на Слави се е превърнало в политическа платформа, а отделно от това той е променил ценностите и на цяло едно поколение в негативен план.

„Утре същите тези хора ще възпитават така собствените си деца. Аз и семейството ми сме възпитани и смислени хора и не гледаме неговото предаване. Изключително много харесвам „Като две капки вода”. Това е уникално предаване, правено от талантливи хора и специалисти.

Много приятно и забавно е за гледане, показва талантливи и смислени хора и страхотни шеги”, казва още Рашидов, пише „България днес”.

По думите му, Слави натрупал състоянието си като пеел на ухо на богати личности. Той не крие близкото си приятелство с Илия Павлов и дори твърди, че именно край бизнесмена от Търново, Слави е натрупал милионите си.

„Приятели бяхме точно по времето, когато Слави Трифонов пя на уше на Павлов. После пееше и на разни другари. Така и забогатя—пеейки на уше на богати хора.”, казва още Рашидов.

Бившият културен министър настоява също така всички публични личности, начело със Слави Трифонов да декларират имотите си.

„Трифонов е с 15 000 лв заплата, докато един депутат получава 4500 лв. Щом ще разказваме всичко, нормално е да сме почтени и прозрачни пред обществото”, казва още Рашидов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име