Intrigi.bg Булевард Вдовицата на Стефан Шарлопов стана готвачка в хотела на съпруга си

Вдовицата на Стефан Шарлопов стана готвачка в хотела на съпруга си

930
0

Вдовицата на хотелиера Стефан Шарлопов, Бояна, откри летния сезон и вече ръководи империята му от морския бряг. Красивата блондинка, която след кончината на съпруга си наследи няколко хотела, се е изнесла от столицата към Созопол, където се намира най-луксозният комплекс на холдинга. Някои от вилите в него са притежание на руски богаташи, които всяко лято прекарват там седмици наред.

Въпреки че днес е собственик на 5-звездния комплекс, Бояна Шарлопова не само издава нареждания и ръководи персонала си, но се включва сама в различните дейности, научи ПИК.
Подчинените ѝ разкриват, че е наследила това от съпруга си. Приживе милионерът Стефан Шарлопов не делял работата на такава за шефове и простолюдие и лично работел редом до своите служители.

Бояна често може да бъде забелязана в кухнята на ресторанта си в Созопол и да помага на готвачите в приготвянето на храната за туристите. Особено когато заведението домакинства на корпоративни събития или семейни тържества. От майстор-готвачите вдовицата на Шарлопов е усвоила всевъзможни тънкости и с лекота се справя с аранжировката на гурме специалитети.
Красивата блондинка не остава незабележима и на плажа на комплекса не само с 24-каратовата си усмивка, но и с перфектната си фигура. Цяла зима Бояна тренираше усилено във фитнес залата, а резултатът от дългите часове край уредите е повече от задоволителен. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име