Intrigi.bg Куриози Варненка не е плащала вода от 19 години

Варненка не е плащала вода от 19 години

115
0

Куриозна история. На фона на всички проблеми с поскъпването на водата и ограничаването ѝ като ресурс, жена от Варна 19 години не е плащала сметките си за вода. Тя вече дължи близо 17 хиляди лева и твърди, че няма възможност да си покрие разходите, тъй като е социално слаба, съобщи NOVA.

43-годишната жена е самотна майка и живее в общинско жилище в район „Младост”. Общината е издала заповед за извеждането ѝ от апартамента. Въпреки нея и делата, които загубила, майката отказва да напусне дома си. Тя живее там от 1983-а година. Тогава била настанена в апартамента с родителите си, баба си и двете ѝ сестри.

„Изключително трудно живеем със социална помощ от 263 лв. на месец”, споделя самотната майка. Разказва, че се грижила за болния си баща и 14-годишното си дете.

Кметът на варненския район „Младост“ Христо Христов обясни, че сметките, които наемателката трупа, се плащат от общината. Нейната версия обаче е друга: „Апартаментът е обещан на някого – казвам го директно. Господин Христов раздава апартаменти на бизнесмени в кв. „Младост”, твърди жената. От районното кметство категорично отхвърлиха обвиненията.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име